Dymla är en helt ny och innovativ portabel luftrenare för barn. Det är en barnsäng med handtag som lätt kan bäras och innehåller avancerad luftfiltreringsteknik. Filtret skyddar ditt barn mot luftburna infektioner och sjukdomar som mässling, corona, RSV, samt sjukdomar orsakade av myggor.

Passar perfekt i mindre utrymmen och i de flesta barnvagnar

Dymla ONE passar perfekt i flygplan och i de flesta barnvagnar på marknaden. Detta innebär att du enkelt kan åka kollektivtrafik, besöka trånga platser och resa långa sträckor och veta att ditt barn andas renare luft. Detta är särskilt viktigt när luftkvaliteten är dålig eller när det finns en ökad risk för luftburna infektioner och sjukdomar (mässling, corona, RSV, samt sjukdomar orsakade av myggor).

En nyfödd tar cirka 80 000 andetag varje dag

Eftersom ett spädbarn tar så mycket fler andetag än vuxna är de mer känsliga mot infektioner och luftföroreningar. Enligt WHO är luftföroreningar den enskilt största miljöhälsokrisen vi står inför. Virus som corona, RSV och mässling samt bakterier trivs när världens befolkning blir urbaniserad och reser mer.

Läs mer och köp dymla här >